Cabecera de la web

España

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
  • QuieroLeer
  • Contacto
  • RSS
  • YouTube
  • Manuscritos

Shantaram

ISBN:
978-84-934754-7-5
Sello:
Colección:
* Gastos de envio no incluidos
 

Sinopsis

Quan va arribar a Bombai no era altra cosa que un fugitiu, sense identitat, sense futur i sense esperança. Allí va conèixer el paradís i l'infern, l'amor i l'odi, la passió i la guerra. I es va guanyar un nom atorgat amb el cor: Shantaram.


Després d'haver fugit d'una presó de màxima seguretat d'Austràlia, perseguit per la policia i fugint d'un passat de crim i droga, va aterrar a Bombai. Allí, als barris més misèrrims, on els estrangers ni tant sols gosen apropar-se, on només l'amor i la lleialtat permeten de sobreviure, la seva existència va adquirir veritable sentit i va arribar a conquerir una intensitat que mai no hauria cregut posible. Als carrers bruts i plens de vida de Bombai, al costat d'homes alegres i senzills com en Prabaker o d'homes violents, durs i lleials com l'Abdullah va aprendre el valor de l'autèntica amistat. Va conèixer també el goig i alhora el torment d'estimar una dona excepcional. I, amb la mateixa força, va patir el costat fosc de la vida: la tortura i l'horror de les presons índies, la traició, la mort dels éssers més estimats... Es va fer un lloc entre els traficants, els contrabandistes i els falsificadors; va asimilar-ne els codis d'honor i va establir amb ells uns lligams que el van dur fins a les muntanyes de l'Afganistan, al costat dels mujahidins en guerra contra els soviètics.


Aquesta és la històra real de la transformació d'un home que va passar per totes les fases de l'esperit i totes les proves del cos. És també el relat d'una aventura increïble que s'esdevé en una ciutat terrible i fascinant alhora, als carrers caòtics i atapeïts de la qual s'amaguen les veritats essencials de la vida.


"Una lectura sensacional." Publishers Weekly


"La primera impressió ens permet veure que es tracta d'una història brillant, però ràpidament ens adonem també que Roberts és un magnífic creador de personatges." Booklist


Gregory David Roberts ha plasmat en Shantaram la seva pròpia i atzarosa vida. Antic revolucionari, dogroaddicte i atracador, va arribar a Bombai fugint de la justícia. Després de diverses aventures va acabar complint la resta de la seva condemna a Austràlia, el seu país natal. Allí Roberts va escriure aquesta novel·la que els seus guàrdies van estripar dues vegades abans que la pogués acabar i la convertís en un gran èxit editorial arreu del món. Avui, Roberts és ja un home lliure que es dedica a difondre la seva obra i la seva filosofia a més de preparar ja la segona part de Shantaram.


Ficha técnica

ISBN:
978-84-934754-7-5
Publicación:
16/10/2006
Estado:
-
Encuadernación:
Rústica con solapas
Formato:
150x230
Páginas:
1152
Colección:
Código BIC:
FA Ficción moderna y contemporánea (después de 1945)
Código BISAC:
FIC000000 FICTION / General
Compartir...
FacebookTwitter

Aviso legal Política de cookies Protección de datos  | © Copyright 2014 EDICIONES URANO | Plaza de los Reyes Magos, 8. 1º C. 28007 Madrid - España

A papiro company